• Nevavprestij
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 31 Mart 2020 15:24

14 gün karantinada kalan Marmaris Belediye Başkanı görevine döndü

14 gün karantinada kalan Marmaris Belediye Başkanı görevine döndü
Oktay, yaptığı açıklamada toplumun sağlığını tehlikeye atmamak için dışarı çıkmayıp gerekli prosedürleri yerine getirdiğini, bu süreçte de belediye ile ilgili işleri telefonla ya da online sistemle takip ettiğini söyledi.

Rusya'nın Moskova şehrinde 12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen turizm fuarına katılan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 14 Mart Cumartesi günü Marmaris'e geri dönmüştü. Oktay, döndükten sonra korona virüsü salgınına karşı alınan önlemler kapsamında 14 gün kuralına uyarak kendini izole etmişti. İzole süresi tamamlanan Oktay, 30 Mart Pazartesi günü görevinin başına döndü.

voyage otel

Yaptığı açıklamada toplumun sağlığını tehlikeye atmamak için dışarı çıkmayıp gerekli prosedürleri yerine getirdiğini, bu süreçte de belediye ile ilgili işleri telefonla ya da online sistemle takip ettiğini söyleyen Oktay, “Korona virüsü tüm dünyanın olduğu gibi ülkemizin de en büyük meselesi oldu. Biz de Marmaris Belediyesi olarak tüm birimlerimizle teyakkuza geçtik. 14 gün süresince yapılacak çalışmaların ne olacağı ile ilgili talimatlar verdim, çalışmaları dakika dakika takip ettim. Bundan sonra da ekiplerimizin başındayım. Korona ila mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.