• raşit emir süer
BODRUM ÖZEL Düzenleme Tarihi : 04 Temmuz 2020 12:21 Haber Girişi : 04 Temmuz 2020 12:26

2 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Bodrum'u alarma geçirdi

2 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Bodrum'u alarma geçirdi
Muğla'nın Bodrum ilçesi'nde önceki gün 2 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Bodrum'u alarma geçirdi. İlçenin giriş ve çıkışları tutulurken ormanlık alanda geniş kapsamlı arama başlatıldı

Bodrum’da 2 kişiyi uykusunda kafasından vurarak infaz eden cinayet zanlısı havadan, karadan ve denizden aranıyor. İlçeyi kırmızı alarma geçiren cinayet zanlısı nedeniyle Bodrum’un tüm giriş çıkışları tutuldu.

voyage otel

 

Önceki gün sabah saatlerinde Gölköy Mahallesi’nde  balık çiftliğinde çalışan 39 yaşındaki Hasan Yanik ve 26 yaşındaki Hamdi Ekim Serdaroğlu uykularından kafalarına birer el ateş ederek öldürülmüştü. 


Kaçan cinayet zanlısı için Bodrum’un tüm giriş çıkışları tutulurken Ege bölgesindeki tüm il ve ilçelere zanlının bilgileri verilerek tüm bölgede trafik uygulaması başlatıldı. İzmir, Aydın, Uşak, Denizli, Muğla’da da trafik aramaları gün boyu sürdü. Zanlıdan hiçbir ize rastlayamayan ekipler, Ege bölgesindeki tüm il ve ilçelerdeki mobese kameralarını incelemeye aldı.

Gün boyu süren trafik ve asayiş uygulamaları devam ederken Göltürbükü mahallesine giden tüm yollar jandarma ekiplerince kesildi. Cennet koyuna giden 4 orman yolu ekiplerce tutuldu. Yalıkavak, Gündoğan, Göltürbükü ve Torba yol güzergahına 100 metre ara ile jandarma ekipleri koyularak bölgede adeta kuş uçurtulmadı. Havadan “Uçan göz” karadan Jandarma ve polis ekipleri cinayet zanlısını gece boyunca ararken Sahil Güvenlik botları ise denize seyreden, duran şüpheli tekneleri teker teker kontrol etti. Yapılan tüm çalışmalara rağmen cinayet zanlısı sırra kadem bastı.