• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 30 Mayıs 2020 15:46

Mahmut Tanal'dan Tokat'a Ziyaret

Mahmut Tanal'dan Tokat'a Ziyaret
Bayram tatilini geçirmek için bölgemize gelen Tanal, Ören’de Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile bir araya gelerek Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ilk Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Süleyman Girgin’in danışmanlığını yapan, daha sonra Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne getirilen H.Arda Varol’u da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

voyage otel

Tanal ve Demir daha sonra Ören mahallesinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’la biraraya geldi. Özellikle pandemi döneminde CHP’li belediyelerin başarılı çalışmalara imza attıklarının altını çizerek; “Milas Belediyesinin de çalışmalarını görüyoruz. Koronavirüs ile mücadelenin ilk başladığı 16 Mart’tan beri tüm ekibinizle sahada oldunuz. Gerek sosyal yardımlar gerekse maske dağıtımı ve dezenfektan konusunda başarılı çalışmalarınız var. Bu anlamda sizleri kutluyorum” dedi.

Ziyaret için İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Prof.Dr. Nurettin Demir’e teşekkür eden Başkan Tokat, Milas Belediyesi olarak ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Tanal daha sonra Alatepe mahallesini de ziyaret ederek mahalle sakinleriyle sohbet etti.