• Nevavprestij
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 19 Ağustos 2024 14:55

12. Bodrum Türk Filmleri Haftası 30 Eylül’de başlıyor

12. Bodrum Türk Filmleri Haftası 30 Eylül’de başlıyor
Bodrum ve Kos Adası’nda düzenlenecek 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi, 30 Eylül-4 Ekim arası gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Dairesi Başkanlığı, Muğla Belediyesi ve Bodrum Belediyesi destekleriyle, Bodrum Sinema ve Kültür Derneği (BSKD) ev sahipliğinde düzenlenecek 12. BOTH – Bodrum Türk Filmleri Haftası ve CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi, sinemaseverleri ve Türkiye film endüstrisini Bodrum'da buluşturacak.

voyage otel

 

Bodrum Türk Filmleri Haftası, 14 farklı mekanda oyuncuları, yönetmenleri, sinema işletmecilerini ve sinemaseverleri bir araya getirecek. Etkinlik, Bodrum ve Kos Adası'nda eş zamanlı olarak, uluslararası izleyicili galalar, oyunculu gösterimler, söyleşilerle geçecek.

 

‘CineBodrum Sinema Sektör Zirvesi’nde de salon sahipleri, film yapımcıları ve diğer profesyonelleri buluşturarak Türkiye sinemasının sağlıklı büyümesini desteklemeyi amaçlıyor. İzleyici verileri ışığında yeni trendlerin analizi, ortak proje ve çözümler, teknolojik yenilikler ve uluslararası rekabet stratejileri gibi konular ele alınacak.