İftar programına AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, İl Başkanı Haluk Laçin,AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Ceylan Koca, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nur Özel, Bodrum Koordinatörü Seha Ergene, Bodrum İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, İlçe Kadın Kolları Başkanı Efsun Aydoğan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Kalaman, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları, Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve çok sayıda partili katıldı.
Programda konuşan Bodrum İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, iftar yemeğinin sadece bir buluşma değil, aynı zamanda teşkilatın birlik ve beraberliğini pekiştiren önemli bir etkinlik olduğunu vurguladı. Yıldız, "Ramazanın bereketiyle, bu güzel sofrada bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bodrum için çalışmaya, her zaman ve her yerde olmaya devam edeceğiz. Katılan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah," dedi.
Bodrum’da teşkilatın kenetlenmiş görüntüsü ve vefa vurgusu, partililer arasında moral ve motivasyonu artırırken, yaklaşan yerel seçimler öncesinde de güçlü bir dayanışma örneği sergilendi.
Program, yapılan dualar ve samimi sohbetler eşliğinde sona erdi.
17.03.2025 14:16:25