Bodrum'da Görüntü Kirliliğine Son!

Bodrum'da yaya geçişlerini ve araç trafiğini olumsuz etkileyen motosikletler, zabıta ve trafik ekiplerinin ortak çalışması ile kaldırıldı. Motosiklet sahipleri ile iletişim kurularak, uygunsuz olarak park edilen motosikletler toplandı.

Bodrum'da kötü görüntü oluşturan motosikletler, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı trafik zabıta ekipleri ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla kaldırıldı.

 

 

Cevat Şakir Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde hem kaldırıma hem de yol üzerine gelişigüzel bırakılarak, yaya geçişini ve araç trafiğini olumsuz etkileyen motosikletlerden şikayetçi olan vatandaşlar durumu, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bildirdi. Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı trafik zabıta ekipleri, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte şikayet konusu bölgeye gitti.

 


Bölgede bulunan motosiklet tamircilerinin önündeki on yedi motosikletin sahiplerine ulaşılarak kaldırılması sağlandı. Sokak ve kaldırım üzerinde bulunan beşi plakasız on bir motosiklet çekici ile trafik otoparkına götürüldü. Motosikletlerden birinin ise yakalanması olduğu tespit edildi.Çalışma sırasında zabıta ekipleri, cadde boyunca işletmeleri dolaşarak görüntü kirliliğine karşı uyarılarda bulundu.


17.10.2024 11:25:53