Maximiles Black The Bodrum Cup’ta Kampana 36’ncı Kez Çaldı

Dünyanın dört bir yanından yelken sporcularını Bodrum'da 36. kez bir araya getiren Maximiles Black The Bodrum Cup'ta heyecanla beklenen kampana töreni gerçekleştirildi.

Dünyanın dört bir yanından yelken sporcularını Bodrum'da 36. kez bir araya getiren Maximiles Black The Bodrum Cup'ta heyecanla beklenen kampana töreni gerçekleştirildi. 21 Ekim Pazartesi günü Yarış Merkezi’nde düzenlenen Privia Black Kampana Töreni ile yarışlar resmen başladı.

 

Privia Black Kampana Töreni’ne, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, Türkiye İş Bankası Özel Bankacılık Müdürü Tuba Tepret, Türkiye İş Bankası Ödeme Sistemleri Ekosistem Müdürü Hüsnü Mete Güneş ve Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Çağlar İlter ile bugünü heyecanla bekleyen yelkenciler katıldı.

 

Yarışçıların alana gelmesiyle birlikte, adeta bir şenlik havasına bürünen Yarış Merkezi’nde, takımlar fotoğraf çekimi için buluştu. Her takım, Bodrum Sağlık Vakfı'ndan çocukların boyadığı yarış bayraklarıyla poz verirken, birbirinden renkli kareler ortaya çıktı.

 

Yarış brifinginde bu yılın rotasını açıklayan ve yarış talimatlarına ilişkin detaylı bilgi veren The Bodrum Cup Yarış Komitesi Başkanı Hasan Subaşıoğlu, farklı tipte birçok teknenin katıldığı bu büyük organizasyonda adil bir yarış düzenlemeyi hedeflediklerini vurguladı.

 

Kampana töreninin ardından Maximiles Black 36. The Bodrum Cup’ta müzik ve eğlence dolu ilk gece yaşandı. Yarış Merkezi’nde kurulan özel sahnede Deniz Sipahi, birbirinden güzel şarkılarını yarışçılar ve katılımcılar için seslendirdi.

 

 

The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, hakemlerle birlikte adil yarış için mücadele edeceklerini belirtti. 36 yıllık tarihinden bahsederken, artık bu bir haftalık yelken yolculuğunun bir deneyim ürünü olarak satışa açılmasının hedeflendiğini belirtti ve sponsorlara, kurumlara teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.



Türkiye İş Bankası Özel Bankacılık Müdürü Tuba Tepret ise, The Bodrum Cup’ın, 36 yıldır düzenlenerek bir yat yarışı olmasının ötesinde Bodrum’un, bölgenin ve Türkiye’nin tanıtımına önemli katkı sunduğunu belirterek, “Privia Black markamız ile Maximiles Black The Bodrum Cup’ta yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Privia Black Kampana Töreni’yle de Maximiles Black The Bodrum Cup'ın heyecan dolu yarış etabı başladı. 5 gün boyunca, Bodrum'un eşsiz güzellikteki koyları ve masmavi denizinde yelkencilerin coşkusuna ve rekabetine tanıklık edeceğiz. Bu büyük festivalde yarışacak ve bize görsel bir şölen yaşatacak tüm yelken tutkunlarına şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Maximiles Black The Bodrum Cup’ın 36. Yıl Yarış Rotası:

 

22 Ekim Salı - Maximiles Black Bodrum-Karaada Etabı

23 Ekim Çarşamba - Radisson Collection Bodrum-Bodrum Etabı

24 Ekim Perşembe - Metro Bodrum-Çökertme Etabı

25 Ekim Cuma Opet Çökertme-Kissebükü Etabı

26 Ekim Cumartesi Anadolu Sigorta Kissebükü-Bodrum Etabı
 


22.10.2024 09:57:34