Muğla Yatağan’da Silahlı Saldırgan Yakalandı

Zanlı S.G., henüz bilinmeyen bir sebeple iki kişiyi silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Muğla'nın Yatağan ilçesinde iki kişiyi silahla yaralayan zanlı S.G., güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon sonucunda yakalandı. Olay, Yatağan merkezde meydana geldi.

 

 

Zanlı S.G., henüz bilinmeyen bir sebeple iki kişiyi silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Kaçan zanlıyı yakalamak için harekete geçen Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan detaylı araştırma ve takip sonucunda S.G.'yi kısa sürede saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı. Zanlının sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

 

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, zanlının saldırı motivasyonunun araştırıldığı ve daha fazla bilgi elde edilmesi için çalışmaların sürdüğü açıklandı. 


26.09.2024 12:13:48