Ömer Faruk Dengiz yeniden başkan

Bodrum Otelciler Derneği olağan seçimli genel kurul yaptı. Genel kurul sonrası Ömer Faruk Dengiz yeniden başkan seçildi


Bodrum Otelciler Derneği olağan seçimli genel kurul yaptı. Genel kurul  Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlan genel kurul toplantısında dernekte bir kişinin en fazla 2 dönem başkanlık yapabileceği kararı alındı.

Tek aday olarak seçime  giren Ömer Faruk Dengiz yaptığı konuşmada 3 yıllık dönemde yaptıkları çalışmaları tek tek anlattı. Sektörde dönüşüm  vurgusu yapan Dengiz ,"Sorumluluk ve bilinçle önümüzdeki yeni bir üç yılı dönüşüme ayırmak istiyoruz. Çünkü turizm sektöründe dönüşüme gereksinim var. Fiziksel dönüşüme gereksinim var. Dijital dönüşüme gereksinim var. Tanıtımda dönüşüme gereksinim var. Bütün bu dönüşüm süreçlerinde BODER olarak yine öncü bir rol üstlenmek istiyoruz." Dedi

 

Toplantıyada selamlama konuşması  yapan Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, bu yıl turizmde iyi bir sezon geçirmeyi temenni ettiklerini dile getirdi. Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak, ise yeni dönemde de bu çalışmaların devam edeceğini söyledi. 


Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Ömer Faruk Dengiz’in listesi yeniden seçildi. Olagan Genel Kurulunda seçilen BODER Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ise şu isimlerden oluştu; 

Ömer Faruk Dengiz, Gürhan Gider, AliŞir Şahin, Ali Faik Korkmaz, Serkan Yılmaz, Burak Yamak, Caner Arslan, Yasemin Akpınar, ltır Köylü, Ayça Öztürk, Fatma Kocadon, Beste Küçük, Uğur Ayaz, Hasan Aydoğar ve Fatih Cantürk.


02.07.2024 14:49:03