Sevgi Arttırma Projesi İlk Etkinliğiyle Sokak Canları İçin Dibeklihan’da!

Sevgi Arttırma Projesi kapsamında düzenlenecek ilk etkinlik, 24 Eylül 2024’te Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde gerçekleşiyor. Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği yararına düzenlenen bu anlamlı etkinlikte, ünlü sanatçılar ve amatör sanatseverler, eserlerini sokak hayvanlarına yardım için sunacak.

 

Etkinlikte sanatseverler, Mehmet Güreli, Hanefi Yeter, Kamil Fırat, Timurtaş Onan, Olga Ingurazova, Bahar Kocaman, Vedat Akman, Nusret Topuzoğlu gibi yerli ve yabancı sanatçıların eserlerinin yanı sıra amatör sanatçılara ait eserlerle de buluşacak. Toplam 26 profesyonel sanatçının desteğiyle, bu eserler Sessiz Müzayede ile açık artırmaya sunulacak. Müzayede, Rahmi Çöğendez yönetiminde gerçekleşecek.

 

Etkinliğin dikkat çeken bir diğer kısmı ise, Erin İlkcan Aslan'ın gün boyunca gerçekleştireceği canlı resim performansı olacak. Aslan’ın performansı sırasında yaptığı eser, müzayedenin en son eseri olarak açık artırmaya çıkacak.

 

Sanat, Müzik ve Yardımseverlik Bir Arada

 

Etkinlik alanına girişte, katılımcıları Bodrum Jazz’dan Umut Deniz ve Tahsin Ünüvar'ın caz performansı karşılayacak. Ayrıca, dernek yararına tasarlanan özel ürünlerin ve amatör sanatçılara ait eserlerin sergileneceği bölüm yer alacak. Katılımcılar bu ürünleri ve eserleri, sabit bir bedel karşılığında derneğe bağış yaparak satın alabilecekler. Caz performansının ardından, müzayede başlayacak ve katılımcılar, kayıt masasından alacakları bayrak numaraları ile müzayedeye katılım sağlayabilecekler. Gecenin sonunda ise, kazanılan eserler dernek yetkililerinden teslim alınacak.

 

Ünlü İsimlerden Destek

 

Bu özel etkinlik, şimdiden sanat ve medya dünyasından geniş destek alıyor. Cem Seymen, Fedon, Derin Mermerci, Açelya Elmas, Bulut Reyhanoğlu, Yonca Şahinbaş, Bennu Gerede ve Şenay Gürler gibi ünlü isimler, sosyal medyada projeye destek verdi. Etkinliğe birçok tanınmış katılımcının da iştirak etmesi ve dernek için yüksek miktarda bağış toplanması bekleniyor.

 

Hayvanseverlerin Sokak Canları Olan Sevgisinden İlham Olan Bir Proje

 

Sevgi Arttırma Projesi, hayvanseverliği ile bilinen Hua Ajans tarafından hayata geçirildi. Proje, sokak hayvanları için yeni çıkan yasaların ardından bir farkındalık yaratmayı hedefliyor. Ülek çapında düzenli olarak farklı dernekler yararına yapılması planlanan etkinlik serisinin ilk adımı olan bu etkinlikte Bodrum tüm sanat ve hayvanseverler bir araya gelecek.

Ayrıntılı bilgi almak için projenin Instagram hesabı @sevgiarttirma üzerinden proje yetkililerine ulaşabilirsiniz.

 


23.09.2024 13:48:41