Muğla Büyükşehir Belediyesi Otogar yolu-Sanayi kavşağı arasındaki Karamuğla deresi yanındaki ova yolundaki çalışmalarda sona geldi. Asfalt kısa zaman içerisinde kullanıma açılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.
AVM Bağlantı Yolu Çalışmalarında Sona Gelindi
Muğla Büyükşehir Belediyesi Otogar yolu-Sanayi kavşağı arasındaki Karamuğla deresi yanındaki ova yolundaki çalışmalarda sona geldi. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol vatandaşların hizmetine açılacak.
Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların modern ve güvenli yollarda seyahat etmesi için sorumluluk alanındaki yollarda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Dirgeme-Menteşe Otogar yol çalışmaları geçtiğimiz yıl tamamlanarak dört şeritli yol vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Otogar yolu çalışmalarının devamı niteliğinde olan Otogar yolu-Sanayi kavşağı arasındaki Karamuğla deresi yanındaki ova yolundaki çalışmalarda sona gelindi.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, AVM bağlantı yolu çalışmaları kapsamında 950 metre yağmur suyu, zemin iyileştirme, çift taraflı bordür imalatı ve bin 100 metre içme suyu hattı deplasesini tamamladı. AVM bağlantı yolunda Aydem ve Süperonline hat yenileme ve deplase çalışmalarını eş zamanlı olarak bitirdi. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından kısa sürede yol trafiğe açılacak.
Erdem Akbay: “Asfalt çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından yol trafiğe açılacak”
Muğla Büyükşehir Belediyesi İnşaat Teknikeri Erdem Akbay, “Menteşe İlçesi Yeni Otogar Bağlantı Yolu işi kapsamında 2500 metre, Dirgeme yolu 600 metre Otogar bağlantı yolunu tamamladık. Ahmet Başkanımızın öncülüğünde bu işin devamı niteliğinde olan Dirgeme Yolunu AVM’lere bağlayan yol çalışmalarına başladık. 950 metre yağmur suyu, zemin iyileştirme, çift taraflı bordür imalatı ve 1100 metre içme suyu hattı deplasesi tamamlandı. Ayrıca Aydem ve Süperonline hat yenileme ve deplase çalışmalarını eş zamanlı tamamladı. Asfalt çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından yol trafiğe açılacak” dedi.