• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 11 Ağustos 2024 18:30

Aydın Ayaydın, Muğla ve Bodrum'da yaşanan su sıkıntısını eleştirdi

Aydın Ayaydın, Muğla ve Bodrum'da yaşanan su sıkıntısını eleştirdi

21. ve 24. dönem milletvekili Aydın Ayaydın, Bodrum ve Muğla'da yaşanan su sıkıntısı nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'yi eleştirerek, yerel yönetimlerin bu konuda yetersiz kaldığını belirtti

voyage otel

 

Yerel yönetimlerin su krizine yönelik somut adımlar atmadığını vurgulayan Ayaydın, seçim döneminde denizden su arıtma, yeni kuyular açma ve Ekinambarı'ndan su getirme gibi projelerin gündeme getirildiğini ancak bu projelerin hiçbirinin hayata geçirilmediğini bildirdi.

 

AA'ya konuşan  Ayaydın,“Belediyenin mali kaynaklarını bilmiyor muydunuz? Seçimi kazandıktan sonra bu konuyu Bodrum ve Muğlalılar düşünsün mü dediniz? Halkı kandırdınız. Sayın Aras, ‘Mumcular Barajı’nda su kalmadı’ diyor ve vatandaşa olmayan suyu tasarruflu kullanın çağrısında bulunuyor. Geçen yaz da barajın kuruduğunu, bir damla su olmadığını biliyordunuz. Buna rağmen, bu yaz barajda su olmayacağını bile bile seçim vaatlerinde ‘çözüm önerileriyle ilgili projelerimiz var’ dediniz. Nerede o projeleriniz? Çıkın Muğlalılardan, Bodrumlulardan özür dileyin ve ‘hiçbir hazırlığımız yoktu’ deyin. Hatta benim projelerime dört elle sarılın.” ifadelerini kullandı.