• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 04 Eylül 2024 10:22

Bodrum atağa kalktı

Bodrum atağa kalktı
Yeşil-beyazlılar, savunma takviyesi için yönünü bu kez Yunanistan’a çevirdi. Muğla ekibi, son olarak Anorthosis forması giyen Senegalli sağ bek Moussa Wague için devreye girdi Boşta olan futbolcu ikna edilecek.

Trendyol Süper Lig'de alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Bodrum FK, yeni bir hamlesi için kolları sıvadı. Yeşil-beyazlı ekip, son olarak Yunanistan'da Anorthosis forması giyen 25 yaşındaki Senegalli sağ bek Moussa Wague'yi gündemine aldı. Kadrosuna son olarak golcü Taulant Seferi'yi kazandıran Muğla ekibi savunma hattını da güçlendirmek için bonservisi elinde olan genç defansa yöneldi. Şu an boşta olan Wague'yi takıma kazandırmak için girişimlerde bulunacak kurmaylar, oyuncu ile temasa geçmek için hazırlık yapıyor.

voyage otel

 

PARLAK BİR KARİYERİ VAR

 

Sol bek ve orta sahada oynayabilen Wague'nin çok yönlü bir oyun anlayışına sahip olması nedeniyle teknik direktör İsmet Taşdemir'in oyuncuyu istediği kaydedildi. Profesyonel kariyerine Aspire FD'de başlayan Wague, Anorthosis'in yanı sıra Eupen, Barcelona B ve A takımında forma giyerken, Nice PAOK, HNK Gorica formalarını da terletti. Yeşil-beyazlı yönetim, oyuncunun transferinde vakit kaybetmek istemiyor.