• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Haziran 2024 13:41

Bodrum bayram yoğunluğunu yaşıyor

Bodrum bayram yoğunluğunu yaşıyor
Bodrum'da bayram tatili ile ilçeye tatile gelenler aşırı sıcak hava nedeniyle şezlong ve şemsiye bulmak için sabah erken saatlerden itibaren sahillere akın etti.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayram tatili öncesinde yoğun hareketlilik yaşandı. İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa gibi büyük şehirlerin yanısıra Almanya,  Belçika ve Hollanda’dan bayram tatili için gelenler 38 derece hava ve 21 derece deniz suyu sıcaklığı ile karşılaştı.

voyage otel

 

SABAH SAHİLDE ŞEZLONG ŞEMSİYE KAPMA YARIŞI

 

Tatilcilerin bu sabah erken saatlerden itibaren plajlardaki şezlong ve şemsiyeleri kampa yarışı yaptığı görüldü. Sabah erken saatlerden itibaren şezlongların üzerlerine havlu ve çanta bırakarak yer tutanlar oldu.

 

Almanya’nın Frankfurt kentinden tatile gelen 32 yaşındaki bilgisayar mühendisi Adem Çolakoğlu “Arkadaşlarımızla birlikte sabah plaja indiğimizde şaşırdık kaldık, çünkü neredeyse oturacak yer kalmamıştı, yerli turist kadar yabancı turistte var, ama bu kadar kalabalık olacağını düşünmemiştik, yinede Bodrum her haliyle güzel” dedi,

 

MAVİ YOLCULUĞA ÇIKTILAR

 

Birçok tatilci ise Bodrum Limanı ve Halikarnas İskelesi’nden  teknelere binerek günübirlik mavi yolculuğa çıktı, Bodrum’un adalarını ve koylarını gezdi.

 

 GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

 

Bodrum’da huzurlu bir tatil için jandarma ve polis karada, ilçenin girişinde, sahil güvenlik ekipleri ise denizde geniş güvenlik önlemleri aldı.Bodrum’un girişindeki Torba Mahallesi ile Güvercinlik kontrol noktalarında uzun araç kuyruklarının oluştuğu görüldü.