• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Eylül 2024 09:15

Bodrum Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği

Bodrum Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğü’nde Görev Değişikliği
Başkanı Tamer Mandalinci'nin talimatıyla  Teftiş Kurulu Müdürü olarak görev yapan Bodrum Belediyesi’nde Teftiş Kurulu Müdürü Şenol Tulga görevden alındı.

Bodrum Belediyesin’de yeni dönem yapılanma çalışmaları kapsamında  görev değişiklikleri sürüyor.Başkanı Tamer Mandalinci'nin talimatıyla  Teftiş Kurulu Müdürü olarak görev yapan Bodrum Belediyesi’nde Teftiş Kurulu Müdürü Şenol Tulga görevden alındı. Tulga’nın yerine, Özel Kalem Müdürlüğü’ne vekaleten bakan Çağdaş Uyar atandı. 

voyage otel

 

 

Çağdaş Uyar, her iki müdürlük görevini de vekaleten yürütecek.Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin imzasıyla yayımlanan görevlendirme yazısında, şu ifadelere yer verildi: “Belediyemiz Özel Kalem Müdürlüğü emrinde, müdür vekili olarak görev yapmakta olan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Eğitmen Çağdaş UYAR, Başkanlık Makamınca görülen lüzum ve ihtiyaç üzerine, 29.08.2024 tarihinden itibaren, Özel Kalem Müdür Vekili asli görevinin yanında Teftiş Kurulu Müdürlüğü emrinde ‘Müdür Vekili’ olarak görevlendirilmiştir. Gereğini arz ve rica ederim.”

Bu atama ile birlikte Çağdaş Uyar, Bodrum Belediyesi’nde hem Özel Kalem Müdürlüğü hem de Teftiş Kurulu Müdürlüğü görevlerini vekaleten yürütecek.