• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Eylül 2024 11:54

Bodrum’da Çarşamba sağanak var

Bodrum’da Çarşamba sağanak var
Hava sıcaklıkları, kıta genelinde ortalamanın altına düştü. Ancak Avrupa’daki bu soğuk hava dalgasının Türkiye’ye ulaşması beklenmiyor.

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları ortalamanın üzerinde seyretmeye devam ediyor. Avrupa’ya sonbaharın ilk soğuk hava dalgası bu hafta giriş yapacak. Soma Maden İşçilerinden Bodrum’da Eylem. Ancak Avrupa’daki bu soğuk hava dalgasının Türkiye’ye ulaşması beklenmiyor.

voyage otel

 

Yurt genelindeki hava sıcaklıkları bu hafta ortalamanın 6 derece üzerinde seyredecek.Bugün Karadeniz’de yağış görülecek. Orta ve Doğu Karadeniz’de ani su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.

 

YAĞIŞLI HAVA SİSTEMİ SALI GÜNÜ GİRİŞ YAPACAK

 


Yunanistan’dan gelen yağışlı hava, salı akşamı Edirne ve Çanakkale’de etkili olacak.Cephe yağışı olarak görülecek yağışların uzun sürmesi bekleniyor.Salı akşamı önce Edirne ve Çanakkale’de sonrasında ise Marmara genelinde ani su baskınlarına karşı dikkatli olmak gerekiyor.Yağışlar İzmir ve Aydın çevrelerinde de etkili olacak.

 

ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT

 


Çarşamba günü bu haftanın en yağışlı günü olacak.İstanbul’dan Bodrum’a uzanan hatta sağanak yağış bekleniyor. Aynı gün Karadeniz’de de yerel sağanak ihtimali var.Çarşamba günü sağanak yağış nedeniyle ani su baskını ihtimali var.