• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Ağustos 2024 12:26

Bodrum’da iğrenç olay

Bodrum’da iğrenç olay
Bodrum Barlar Sokağı’nda dehşet, 13 yaşındaki çocuğu tuvalete kilitleyip, cinsel istismarda bulundu, gözaltına alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi’ndeki dünyaca ünlü Barlar- Tekilacılar Sokağı’nda arkadaşları ile önceki gün gece saatlerinde eğlenmeye giden 13 yaşındaki C.S. bir eğlence mekanının tuvaletine gitti. İhtiyacını gidermek isterken arkasından gelen 40 yaşlarındaki bar çalışanının kapıyı kilitleyip, ağzını kapatarak cinsel istismarda bulunması nedeniyle kız çocuğu korku dolu anlar yaşadı.

voyage otel

 

TUVALETTE İĞRENÇ CİNSEL SALDIRI

 

Yaklaşık 15 dakika tuvalette bar çalışanının göğüslerini ellediğini ve tehdit ve güç kullanarak külodunu çıkarmaya çabalarken şahsın elinden kurtulup dışarı kaçtığını belirten C.S. eve dönüp olayı annesi M.S’ye anlattı.

 

SOLUĞU EMNİYETTE ALDILAR

 

Eve gelerek annesine tuvalette uğradığı cinsel istismarı detaylarına kadar anlatan C.S. “Barda içki içtik ben sarhoş oldum kusmaya başladım. Arkadaşlarımdan ayrılıp tuvalet ihtiyacım gidermek için tuvalete gittim, ardından kapının kilitlendiğini ve içeri bir adamın girdiğini gördüm, şoke oldum, bana sarıldı öptü göğüslerimi elledi. Anlatamayacağım cinsel istismarda bulundu,fırsatını bulup kaçtım” dedi.

C.S. annesi ile birlikte Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek suç duyurusunda bulundu. C.S. ve annesi Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki pedagoglar aracılığı ile yeniden ifadesi alındı. DNA testi yapıldığı öğrenildi.
Anne M.S. ise “Tuvaletini yapmak isteyen kızıma yapmadıkları şey kalmamış, cep telefonunuda gasp etmişler. Eğer kızım atik davranıp kaçamasaymış tecavüze uğraması kaçınılmazdı. Suç duyurumuzdan sonra yakalanan şahıs ve 13 yaşındaki çocuğu bara alan işletme sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunduk. Kızımızın psikolojisi bozuldu” diye konuştu.

 

ŞAHIS GÖZALTINDA

 

Ailenin suç duyurusunun ardından polis bar çalışanı 40 yaşındaki kişiyi gözaltına aldı. Şahsın Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesinin devam ettiği ardından nitelikli cinsel istismar suçlaması ile adliyeye sevk edildiği ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.