• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Temmuz 2024 10:56

Bodrum'da stadyum çalışmaları  hız kazandı!

Bodrum'da stadyum çalışmaları  hız kazandı!
Bodrumspor'un müsabakalarını evinde oynayabilmesi için İlçe Stadı’nda başlatılan tadilat çalışmaları da devam ediyor. Stadyum, Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği kriterler ile UEFA standartları için stat uygun hale getiriliyor. 

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Bodrum FK, sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası’ndaki kampta sürdürüyor. Yeşil beyazlıların müsabakalarını evinde oynayabilmesi için İlçe Stadı’nda başlatılan tadilat çalışmaları da devam ediyor. Stadyum, Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği kriterler ile UEFA standartları için stat uygun hale getiriliyor. 

voyage otel

 

Stadyumdaki çalışmaları yerinde takip eden Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, “Bodrumspor’umuzun gelecek sezon Süper Lig maçlarını stadımızda oynayabilmesi için gerçekleştirilen tadilat çalışmaları yerinde inceledim. Bodrum FK yönetim kurulu üyeleri öncülüğünde, belediye ekiplerimiz ile birlikte stadımızı en kısa sürede Süper Lig standartlarına getirebilmek için büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Stadımızın tadilat çalışmasında emeği geçen Bodrum FK Başkanı Sayın Fikret Öztürk ve yönetimine, ekip arkadaşlarıma ve belediyemiz personellerine emekleri için teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Bodrum FK Başkan vekili Selahattin Polat ise çalışmaların TFF kriterleri ve UEFA standartlarında devam ettiğini belirterek stat için kolları sıvadığını en kısa sürede tadilatın bitmesi için tüm ekipleri seferber edeceğini söyledi.