• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 15 Temmuz 2024 11:31

Bodrum’un yeni yüzü: Felix Hookah Cafe açıldı

Bodrum’un yeni yüzü: Felix Hookah Cafe açıldı
Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde  İş İnsanı Mehmet Yıldız, işletmeciliğindeki Felix Hookah Cafe’nin açılış töreni düzenlendi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Felix Hookah Cafe, düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

voyage otel

 

 

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde  İş İnsanı Mehmet Yıldız, işletmeciliğindeki Felix Hookah Cafe’nin açılış töreni düzenlendi. Hafta sonu yapılan açılış etkinliğine yoğun katılım oldu. Etkinliğe bölgenin iş insanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Nargile kafe olarak hizmet verecek olan işletmen yenilikçi hizmet ile fark yaratacak. Okey severler için de ayrı bir bölümün olduğu kafe dekor ve tasarımı ile de adından söz ettirecek gibi duruyor. Merkezi konumu ile ulaşılması kolay olan kafede yemek hizmeti de mevcut.

 

 

Felix Hookah Cafe’nin açılışına ilişkin değerlendirmede bulunan İş İnsanı Mehmet Yıldız,  mutlu olduklarını belirtti. Bodrum’a yeni ve farklı mekanların ve ticari işletmelerin kazandırılması gerektiğini ifade eden Yıldız, “Bugün burada bir yeniliğe şahit oluyoruz. Bu mekan yoğun emeklerin sonucu açıldı. Biz sadece klasik bir cafe açmaktan öteye bir anlayışın ürünü olan bir hizmeti sunacağız. Burada oyun sevenler için özel okey alanımız var, yine nargilesini içmek ve sohbet etmek isteyenler için sesiz ve dinlendirici bir ortamımız var.  Bodrum için böylesi bir mekanın ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Konseptimizle , hizmetimizle ve ürün çeşitlerimizle biz güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bu mekan aynı zamanda kentin görsel hafızasında yer alacak bir mekana dönüşecek.   Felix Hookah Cafe şehrin ticari hayatında da  önemli katkıda sunacak bir noktaya everilecek. Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan herkese de teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

 

Açılış gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Açılışa katılanlar sohbet etmek imkanı buldu.