• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Temmuz 2024 12:16

Bodrum Van Kahvaltı ’sına kavuştu!

Bodrum Van Kahvaltı ’sına kavuştu!
Bodrum’da bir süre önce hizmet vermeye başlaya Van Kahvaltı Lounge, resmi açılış organizasyonuna sahne oldu. İlçe protokolünün yanı siyaset ve sanat dünyasının önemli isimleri de açılışa katıldı.

Bodrum’da bir süre önce hizmet vermeye başlaya Van Kahvaltı Lounge, resmi açılış organizasyonuna sahne oldu. Bitez, Bergamut Cd. No:75 adresine hizmet veren Van Kahvaltı Lounge’nin açılışına Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Siaysetçi Mehmet Metiner, Sinema Sanatçısı Yüksel Arıcı, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Sanatçı Bora Gencer, Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı ve yönetimi ile çok sayıda iş insanı ve Bodrum’daki yaşayan Vanlılar katıldı.

voyage otel

 


Kurdele kesimi sonrası burada konuşan Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit,  Bodrum’a yakışır bir mekan olduğunu söyledi. Çit,  Van Kahvaltı Lounge’un Bodrum’a ticari anlamda ve tanıtım anlamında önemli değerler kazandıracağını ifade ederek sözlerini sonlandırdı. 

 

 

Daha sonra konuşan  Eski Milletvekilli ve Siyasetçi Mehmet Metiner, kan kahvaltı kültürünün önemine değildi. Metiner, “Bugün burada bir gururu yaşıyoruz. Bu bölgede Vanlılar çok işte bir de kahvaltı salonları oldu. Ne güzel burada kültürlerimiz birleşiyor, sofralarda bir araya geliyoruz biz birlikte güçlüyüz. Bu mekanın açılışında emeği geçen herkese de teşekkür ederim” dedi.  Açılışta Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon da kısa bir konuşma yaparak hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

 

 

Son olarak söz alan  Van Kahvaltı Lounge kurucusu Fatih Sarp, Bodrum’da haklı bir gurur yaşadıklarını belirtti. Sarp, “Hizmet yolculuğumuz  üçüncü şubemiz ile sürüyor. Ankara ve İstanbul ‘dan sonra Bodrum2da hizmet vermeye başladık. Hedefimiz en kısa süre zarfında Avrupa’da bir işletme açmak. Bugün burada Van Kahvaltı kültürünü Bodrumlularla buluşturduk. Kültürümüzü sürdüreceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve katılımcılara teşekkürlerimi sunarım. Hem bizim için hem de Bodrum için hayırlı olsun” dedi.