• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Eylül 2024 10:07

Bodrum Vanlılar Derneği Yönetimi'nden Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e Ziyaret

Bodrum Vanlılar Derneği Yönetimi'nden Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e Ziyaret
Dernek yönetimi Bodrum'da yaşayan Vanlıların sorunlarını ve taleplerini dile getirerek, sosyal dayanışma projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'i makamında ziyaret etti. Ziyarette  Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Başkan Yardımcısı Haşim Atasoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehemt Ali Demirözr, Doğan Kırmızıaltın ile Dernek üyeleri katıldı. Dernek yönetimi Bodrum'da yaşayan Vanlıların sorunlarını ve taleplerini dile getirerek, sosyal dayanışma projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

voyage otel

 

Ziyarette, Vanlıların Bodrum ve Esenyurt'taki toplumsal ve kültürel etkinliklerine dair yeni projeler gündeme getirildi. Ahmet Özer, Esenyurt Belediyesi olarak kültürel çeşitliliği desteklediklerini ve farklı hemşeri dernekleri ile iş birliğine açık olduklarını belirtti.

 

Dernek başkanı İshak Kalkanlı, Bodrum ve Esenyurt arasında köprüler kurmayı hedeflediklerini ve bu ziyaretin daha güçlü bir iş birliğine vesile olmasını umduklarını ifade etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.