• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Temmuz 2024 11:41

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek'in Bodrum Aşkı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek'in Bodrum Aşkı!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek'in Muğla'nın Bodrum ilçesine olan tutkusu, yakınları arasında "Aşk" şeklinde değerlendiriliyor.

Telegramhaber bugün önemli bir yazı kaleme aldı.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek'in son dönemlerde Bodrum'a olan ilgisini kaleme alan haber sitesi, Zeybek ile ilgili çarpıcı bir yazı yayınladı. İşte o yazı:

voyage otel

 

Muğla'nın dünyaca ünlü turizm ilçesi Bodrum, CHP'li üst düzey siyasetçiler arasında da tutkuya dönüştüğü konuşuluyor!

En son Bodrum Aşıkları arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek gösteriliyor! Zeybek'in sık sık Bodrum'a gitmesi, yakın çevresi arasında "Bodrum Aşkı" olarak konuşulduğu belirtiliyor!

 

Siyasetle Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeliği ile tanışan Zeybek, başarılı performansı ile dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gözünden kaçmamış, Meclis Üyeliğinden, Milletvekilliğine terfi ettirilmişti!KK'nın gözüne girmeyi başararak Milletvekilliğine terfi eden Zeybek, 38. CHP Kurultayı öncesinde de Değişimcilere geçiş yaparak Özgür Özel Genel Başkanlığı'nda Ekrem İmamoğlu'nun kontenjanından Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı koltuğunu kapmayı başarmıştı!Bugünlerde yeniden kulvar değiştirdiği öne sürülen Zeybek'in bu defa Erdoğan Toprak'ın ekibine dahil olduğu aktarıldı!

 

CHP'de böylesine hareketli bir repertuvara sahip olan Zeybek'in "Bodrum Aşkı"na, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Asuman Gülsoy'un destek olduğu belirtiliyor! Mimar olan Zeybek'in Bodrum Aşkını nasıl pekiştireceği merak ediliyor! Villa mı malikane mi alacak?

 

Öte yandan Meclis Üyesi Asuman Gülsoy'un CHP Genel Merkez kayıtlarında mesleğinin "Mimar" göründüğü, gerçeğinde "İnşaat Teknikeri" olduğu iddia ediliyor!

 

Öncelikle Zeybek'i Bodrum Aşkı ve Gülsoy'u da verdiği desteklerden dolayı kutluyoruz!Kolay değil İstanbul'un Ankara'nın insan kirliliğini çekmek! Gökhan Zeybek Bodrum'a geldiğinde, yol göstericisinin Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Asuman Gülsoy'un olduğu belirtiliyor!