• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 06 Eylül 2024 20:50

Cumhuriyetin ulu çınarı gençlere emanet

Cumhuriyetin ulu  çınarı gençlere emanet
Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 9 Eylül 1923’te kurulan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 101’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 9 Eylül 1923’te kurulan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 101’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

voyage otel

 

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, Partinin kuruluşunun 101.Yıl dönümünde, bu önemli günün heyecanı ve coşkusuna tüm partilileri ortak etmek amacıyla bir şiir ve müzik dinletisi düzenledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 101.Yıl dönümü sebebiyle CHP Bodrum İlçe Başkanlığı 9 Eylül 2024 Pazartesi Günü Saat 12:00'de Belediye Meydanında çelenk sunma töreninde üyeleriyle bir araya gelecek.

 

Aynı günün akşamı ‘Aşk, Özgürlük ve Barış’ için söylenmiş en güzel şiirlerin yaşayan en büyük ismi, Ataol Behramoğlu ve "Şiir İçi Şarkılar" adlı programıyla tanınan müzisyen Haluk Çetin’in katılacağı 101.Yıl “Gurur Gecesi” programı Herodot Kültür Merkezinde saat 19:23'de başlayacak.

 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Cumhuriyetle aynı yaşta olan ve birlikte İkinci Yüzyıla adım attıkları Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanılan yerel yönetimler zaferinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “Yapılacak ilk seçimlerde partimiz iktidar olarak yoluna devam edecektir. Devam eden bu süreçte Bodrum Belediye Başkanımız Tamer Mandalinci ve meclis üyelerimizle birlikte, yönetim kurulumuz, Kadın Kolumuz, Gençlik Kolumuz, üyelerimiz ve partimize gönül verenlerle, gelecek güzel günlere olan inanç ve umutla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

 

 Yüz yılını bitiren ve her dalı büyüyerek filizlenen Cumhuriyetin ulu bir çınarı olan partimizin bu anlamlı gününde partili partisiz tüm vatandaşlarımızı gurur gecemize davet ediyorum”dedi.

 

Ücretsiz olarak düzenlenen 101.yıl “Gurur Gecesi”ne CHP’li üyelerin yanı sıra tüm Bodrum halkı davetlidir.