• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 06 Ağustos 2024 11:12

"Didim Belediyesi'nde yine neler oluyor?"

Kaşan, "Didim Belediyesi'nde işçilere özellikle de kadın işçilere uygulanan mobing karşısında başta yetkili sendika Disk olmak üzere Emek, Demokrasi ve Özgürlükten yana tüm siyasi partiler ve STK'lara da açıkça çağrımızdır." dedi.

Gazeteci Umut Kaşan, Didim Belediyesi'nde işçilere yönelik mobing ve baskıya ilişkin çağrıda bulundu. Kaşan, "Didim Belediyesi'nde işçilere özellikle de kadın işçilere uygulanan mobing karşısında başta yetkili sendika Disk olmak üzere Emek, Demokrasi ve Özgürlükten yana tüm siyasi partiler ve STK'lara da açıkça çağrımızdır." dedi.

voyage otel

 


"Didim Belediyesi'nde yine neler oluyor?" diye soran Kaşan, sözlerini şöyel sürdürdü:   "Didim Belediyesi'nin Yetkili Sendikası DİSK'i göreve davet ediyoruz. Bize gelen tüm ihbarlarda açıkça da fark ediyoruz ki uzun zamandır, özellikle sendikalı ve kadın işçilere yönelik yapılan baskı,mobbing ve işten çıkarmalar hakkında öncelikle yetkili sendika Disk'i göreve davet ediyoruz. İş Kodu değiştirilerek nitelikli görevleri olan kadın işçileri sokakta süpürge ve çapa vb. işlere vermelerinin, sebepsiz işten çıkarmalarının amacı, gerekçesi nedir? Didim Belediyesi'nde işçilere özellikle de kadın işçilere uygulanan mobing karşısında başta yetkili sendika Disk olmak üzere Emek, Demokrasi ve Özgürlükten yana tüm siyasi partiler ve STK'lara da açıkça çağrımızdır. SESSİZ KALMAYIN!"