• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 18 Temmuz 2024 14:07

Firmadan haberimize ilişkin açıklama geldi

Firmadan haberimize ilişkin açıklama geldi
‘Kamu alanını işgal edip satış ofisi kurdular’ başlığıyla yayınladığımız haber ilişkin firmadan açıklama geldi. Açıklamada söz konusu işgal iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade edildi.

‘Kamu alanını işgal edip satış ofisi kurdular’ başlığıyla yayınladığımız haber ilişkin firmadan açıklama geldi. Açıklamada söz konusu işgal iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade edildi. Açıklamada söz konusu şantiye faaliyetlinden sonra ofisin kaldırılacağı ve bu alanın özel olarak yeşillendirilerek kamuya bırakılacağını ifade edildi.

voyage otel

 

 

Firmadan gelen açıklamanın tamamı ise şöyle:   “Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’nde yapımına devam edilen Oxalis Gümüşlük Projesi Bodrum Proje Yapı Dizayn LTD.ŞTİ. firması tarafından inşa edilmekte olup, firma yetkilisi Kamil Sezgün tarafından yapılan açılamaya göre, 

Bodrum İlçesi, Karakaya Mahallesi 386 ada 20 ve 21 parseller üzerinde inşa edilen yapılarla ilgili olarak Bodrum Belediyesi tarafından 07/02/2023 ve 09/02/2023 tarihli yapı ruhsatlarımız bulunmakta olup, inşaat faaliyetlerimiz ruhsat ve proje eklerine uygun olarak devam etmektedir.

İnşaat faaliyetlerini ve satış organizasyonunu sürdürebilmek adına, satış ofisimiz ve işçi koğuşları imar planında park alanı olarak görünen alanın içinde yer almakta olup, belediye tarafından yıkım kararı ile birlikte kamu yararına terk edileceğine dair taahhütlümüz bulunmaktadır. Buna ek olarak inşaat faaliyetleri sonunda park alanı olarak görünen alanın peyzaj uygulaması firmamız tarafından yapılacaktır. 

Projenin başlangıcında koordinatlarla yerleri tespit edilen ağaçlar, proje sonunda kontrol edilecek olup, proje tamamlanması ile birlikte eski durumundan çok daha fazla ağaç, bitki ve yeşil alana sahip olacaktır.”