• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Haziran 2024 17:26

Hint düğünleri sezonu açıldı

Hint düğünleri sezonu açıldı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde Hint düğünleri sezonu açıldı. ABD’de yaşayan Hintli ünlü bir iş kadını ABD’li damat ile turistik ilçede 4 gün 4 gece süren düğün yaptı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Hintli milyarderlerin düğün gelenekleri giderek artmaya  başladı. Geçtiğimiz yıl 15 Hintli milyarder aile turistik ilçede düğün yaptı.Bu yılda Gümbet Mahallesi’ndeki bir 5 yıldızlı otelde düzenlenen Hint düğünü ilçede günün konusu oldu. ABD’de yaşayan Hintli ünlü bir iş insanının kızı ve ABD’li damat için için 2 uçak dolusu Hintli ABD’den ve Hindistan’dan Bodrum’a  geldi.Yaklaşık 500 Hintli ev ABD’linin katıldığı düğün renkli görüntülere sahne oldu.

voyage otel

 

 

Hint Düğünü organizasyonlarını üstlenen turizmci Duygu Kuşkulu ve Eda Başaran yaptıkları açıklamada “Bodrum’u Hindistan’da  en iyi şekilde tanıtıp önemli düğün organizasyonlarını ilçemize kazandırmaya başladık. 4 gün süren düğün için tatile gelen ABD’li ve Hintli zenginler ayrıca tatil yapıp ülkelerine mutlu dönüyorlar. Bodrum son yıllarda Hint düğünlerinin destinasyonu haline geldi” dediler.