• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 15:37

İki kişinin öldürülmesine olayında 4 tutuklama!

İki kişinin öldürülmesine olayında 4 tutuklama!
Bodrum'da geçtiğimiz gün meydana gelen saldırı olayında iki kişinin öldürülmesi olayına ilişkin  soruşturma sürüyor. Cinayetle ilgili 12 şüpheli tespit edildi. Şu ana kadar gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

Bodrum'da geçtiğimiz gün meydana gelen sadlırı oalyında iki kişinin öldürülmesi olayına ilişkin  soruşturma sürüyor. Cinayetle ilgili 12 şüpheli tespit edildi. Şu ana kadar gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

voyage otel

 

Korkunç olay, geçtiğimiz cuma günü saat 01.30 sıralarında Bodrum Kumbahçe Mahallesi 2439 Sokak'ta meydana geldi. Olayda bir evden silah sesleri duyulduğu yönünde polise ihbar geldi.

Adrese gelen ekipler, evin salonunda 2 kişiyi silahla vurulmuş halde ölü buldu. Ölenlerden birinin koltukta, diğerinin de yüzü sehpaya dönük şekilde olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Çifte cinayetin işlendiği evde 28 adet boş kovan bulundu.


Habertürk'ten Elif Yavuz'un haberi'ne göre, Üzerlerinden nüfus cüzdanı ve telefon çıkmayan iki kişinin kimliği, yüz tanıma ve parmak iziyle belirlendi. Ölenlerin Ferit Yıldız ve Ayhan Seyat olduğu anlaşıldı. Hayatını kaybeden iki kişinin, “Uyuşturucu madde bulundurma kullanma”, “kasten yaralama”, “Hırsızlık” gibi suçlardan emniyette kayıtları olduğu belirlendi.


POLİS ÖZEL EKİP KURDU

 


İki kişinin ölümüyle ilgili Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri özel ekip oluşturdu. Bölgedeki kamera kayıtları tek tek incelendi.Şüphelilerin beyaz bir araçla olay yerinden kaçtıkları ve iki kez araç değiştirdikleri belirlendi.

 


CİNAYETTEN ÖNCE EVİ TERK ETTİLER


Polis, cinayetin işlendiği adresi mercek altına aldı. Evin kiracısı Hayrettin Darıcı, İstanbul'dan tanıdığı arkadaşı Eşref Türk'ün boşandığı eşi Ezgi Yalçın ve iki çocuğuyla birlikte yaşıyordu. Eşref Türk'ün de zaman zaman eve geldiği tespit edildi.


Polisin tespitlerinde önemli bir ayrıntı da yer aldı. Cinayetten önce Hayrettin Darıcı ile birlikte Ezgi Yalçın ve çocuklarının söz konusu evi terk ettiği, Yalıkavak'ta başka bir kiralık villaya geçtiği belirlendi. Salonda ölü bulunan Ferit Yıldız ve Ayhan Seyat'ın ise öldürülmeden 3 gün önce eve geldiği tespit edildi. Bu süre içerisinde, Eşref Türk ve Erhan Şitilbay'ın eve birkaç kez giriş çıkış yaptıkları ve öldürülenlerle görüştükleri tespit edildi.

 

12 ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

 


Polis, iki kişinin öldürülmesiyle ilgili toplam 12 şüpheli tespit etti. Polisin değerlendirmesine göre, Eşref Türk ve Hayrettin Darıcı cinayeti azmettirdi. Ezgi Yalçın'ın da aralarında olduğu 4 kişi ise cinayetin planlanmasına ve kaçışlara yardım etti. Olay günü eve gelen 6 kişinin de cinayeti işlediği belirlendi.

 


1'İ KADIN 4 KİŞİ TUTUKLANDI


Polis, 12 şüpheliden 7'sini yakaladı. Aralarında Hayrettin Darıcı ve Ezgi Yalçın'ın da olduğu 4 şüpheli tutuklandı. Cinayetin azmettirici olduğu değerlendirilen Eşref Türk'ün aralarında olduğu 5 şüpheli ise firari. Şüphelilerden 2'sinin tekneyle kaçtığı tespit edildi.