• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Temmuz 2024 13:02

İş İnsanı Mehmet Yıldız, teşekkür mesajı yayınladı

İş İnsanı Mehmet Yıldız, teşekkür mesajı yayınladı
İş İnsanı Mehmet Yıldız, yeni işletmesinin açılışına katılanlara yönelik teşekkür mesajı yayınladı. Yıldız, mesajında dayanışma kültürüne dikkat çekti.

İş İnsanı ve Bodrum Felix Hookah Cafe işletmecisi  Mehmet Yıldız, geçtiğimiz günlerde açılan işletmesinin açılışına  katılanlara teşekkür etti.

voyage otel

 

 

 

Bodrum Felix Hookah Cafe işletmecisi ve aynı zamanda Bodrum Anadolu Yatırımcı Sanayici İş İnsanları Derneği (BAYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Yıldız, mesajında Bodrum’un yeni yüzü olan Felix Hookah Cafe’nin açılışına bizzat katılarak bizleri onurlandıran, çelenk gönderen, gerek telefonla gerek sosyal medya üzerinden tebrik eden ve hayırlı olsun temennisinde bulunan tüm herkese teşekkür ederek onurlandırdı.

 

 

İşletmelerinin Bodrum’daki eğlence kültürüne yeni bir soluk getireceğini belirten Yıldız, “İşletmemizi çok yakın bir süreç içinde açtık. Bodrum’a hayırlı olsun. Bizlere olan bu ilgi bizleri onurlandırdı. Başta, iş dünyası olmak üzere, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, spor dünyasının şahsiyetlerine, yeme içme sektörü bileşenlerine, Bodrum siyaset dünyasının temsilcilerine, kültür sanat  alanının güzide isimlerine ve basın mensuplarımıza ile tüm dost ve değerli hemşerilerimize en içten dileklerimle sonsuz şükranlarımı sunarım. Yaşamın her alanında birlikteliğe dayanışma kültürüne inan bir anlayışa sahibiz. Açılışımızda bu ruhu görmek bizi onurlandırdı”dedi.