• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Ağustos 2024 16:13

Levent Arkan'dan Mandalinci'ye sert yanıt...

Levent Arkan'dan Mandalinci'ye sert yanıt...
Bu gelişme üzerine soysal medya hesabında açıklama yaptı.

Bodrum Belediye Meclisi 2024 Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 01 Ağustos Perşembe Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıda Ak Parti Grubu, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye, “Geçtiğimiz dönem kendisini Ahmet Aras’ın akıl süzgeci, danışmanı ve BOTAV’ın koordinatörü olarak tanıtan Levent Arkan isimli şahsın belediyemizde, belediyemizin bağlı olduğu kuruluşlarda veya başkanlığını yaptığınız Bodrum Tanıtma Vakfı’nda (BOTAV) hali hazırda herhangi bir görevi bulunuyor mudur? Bulunuyorsa görevi ve yetkileri nelerdir? Başkanlığınız döneminde kendisine itibar iadesinde bulunarak yeni bir görev vermeyi düşünüyor musunuz? Yeni bir görevlendirme yapılacaksa kendisinin görevi ve görev kapsamı ne olacaktır?” sorularını yöneltti.

voyage otel

 

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci  ise AK Parti grubuna "Sayın Levent Arkan Beyefendi ile herhangi bir çalışmam olmadı olmayacaktır da. Kendisine bugüne kadar Bodrum’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Görevi var mıdır diye sormuşsunuz. Yok, olamayacaktır da. BOTAV’da görevi var mı diye sormuşsunuz. Yok hayır, BOTAV binasında da herhangi bir görevi olmayacaktır. Başkanlığınız döneminde itibar iadesi yapılacak mıdır? Benim dönemimde böyle bir şey de olmayacaktır. Bu şekilde aydınlatmak isterim sizleri. Teşekkürler.” cevap verdi. 

 

 

Bu gelişme üzerine soysal medya hesabında açıklama yaptı. Arkan, "Gelelim Niyazi Atare’ye.. Ona da bir sorum var. Hasan Dirin adlı gazeteci görünümlü sahtekarın şerefsiz suç ortakları ile oluşturduğu o düzmece ses kayıtlarının bana ait olduğunu emniyetin kriminal dairesi söyleyemedi, sen nasıl söyleyebiliyorsun?" dedi

 

 

Arkan sözlerini şöyle sürdür:  "Ve son olarak gelelim Tamer Mandalinci’ye.. Kardeşim, senin bana belediyede veya bağlı bir kurumunda görev verebilmen için, önce bunu benim istemem gerekir. Başkan seçildiğin günden beri benim böyle bir talebimin olmadığını söyleyeceğine, görevi yok ve OLAMAYACAK ne demek?

Şimdi sana buradan bir çağrıda bulunuyorum. Eylül ayı meclis toplantısına tüm başkan yardımcıların ve meclis üyelerin adli sicil kayıtlarını çıkartarak gelsin. Ben de adli sicil kaydımı çıkartarak geleyim. Önce bu adli sicil kayıtlarını basına dağıtalım, halk herkesin sicilini görsün. Namusun kanıtı, adli sicildir çünkü. Ardından, meclisiniz bana istediğini sorsun, ben de Bodrum Belediyesi’nin hortumcularına karşı 4 yıldır verdiğim mücadeleyi anlatayım ve Türkiye kamuoyunda olay olabilecek sorunları nasıl engellediğimi videolarıyla birlikte paylaşayım. Siz bu yüzleşmeye varsanız, ben de varım. Hodri meydan kardeşim."