• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 25 Haziran 2024 11:57

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak'ta Bohemy Restoran Açıldı!

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak'ta Bohemy Restoran Açıldı!
Bodrum'un kalbinde, sanat ve lüksün buluştuğu MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak, 2024 sezonunda Bohemy Restoran'ı yepyeni bir deneyime dönüştürüyor.

Michelin Rehberi Tavsiyesi ve 2024 Gault & Millau Türkiye Rehberi'nde Yılın En Genç Şefi Ödülü'nün sahibi Aila'nın ünlü Şefi Kemal Can Yurttaş, Türk ve Anadolu Mutfağı'nı Ege'nin muhteşem manzarasıyla buluşturarak misafirlerine unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyor.

voyage otel

 

Bohemy Restoran'da Her An Bir Sanat Eseri:

 

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak, 200'den fazla sanat eserinin sergilendiği mimarisi ve büyüleyici doğasıyla misafirlerini Bodrum'u yeniden keşfetmeye davet ediyor. Sonsuzluk havuzundan uzanan panoramik manzaraya eşlik eden Bohemy Restoran'ın özgün tadım menüleri, her anı bir sanat eserine dönüştürüyor.

 

Bodrum'a Yepyeni Bir Soluk, Kemal Can Yurttaş'ın Lezzet Rotası

 

Yatırımcı Murat Delibalta’nın sanat ve gastromiye olan ilgisi Bohemy Restoran’a ve Bodrum'a yepyeni bir soluk getirerek sanat, lüks ve gastonomiyi biraraya getiriyor.

Şef Kemal Can Yurttaş, Türk ve Anadolu Mutfağı'nın geleneksel lezzetlerini modern yorumlarla harmanlayarak Bohemy Restoran'a özgü yepyeni bir lezzet rotası çiziyor.

Bohemy Restoran’ı @bohemybodrum Instagram adresinden takip edebilir, +90 252 385 42 00 telefon numarasından rezervasyon yaptırabilirsiniz!

www.mgallerybodrum.com