• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Temmuz 2024 14:00

Motosiklet kazalarında 4 genç öldü

Motosiklet kazalarında 4 genç öldü
Muğla’nın Milas ilçesinde otomobilin motosiklete çarpmasıyla yaşanan ve bir kişinin öldüğü kazada, ağır yaralanan diğer kişi de hastanede hayatını kaybetti.

Muğla’nın Milas  ilçesi ile  Bodrum ilçesi arasında ki karayolunun 5. kilometresinde otomobille motosikletin çarpışmasıyla meydana gelen feci kazada motosiklet sürücüsü Mehmet Aslan (26) olay yerinde hayatını kaybetmiş, motosiklette yolcu olarak bulunan Yasemin Mandal ise kazadan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

voyage otel

 

 

MİLASHABER'in haberien göre Milas Devlet Hastanesi  yoğun bakım ünitesinde  tedavisi devam eden Yasemin Mandal (21) doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mandal'ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis otomobil sürücüsünü gözaltına aldı.

 

Bodrum'da da ölümlü kaza

Öte yandan bir motor kazası da Bodrum'da yaşandı. Kazada iki genç yaşamını yitirdi. KENTTV'nin aktardığına göre, Turgutreis - Gümüşlük yolu Kadıkalesi mevkisinde yaşandı. Caddede oldukça süratli şekilde seyreden 25 ADN 691 plakalı motosiklet, 5. Sokak'tan caddeye çıkan K.H. idaresindeki 20 H 8180 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan motosiklet önce telefon direğine, ardından yol kenarındaki binanın duvarına çarptı.  Yapılan kontrollerde motosiklette yolcu olarak bulunan Abdülkadir Tutkum (27) ile ismi öğrenilemeyen yaşamını yitirdiği belirlendi.