• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Eylül 2024 10:55

Muğla'da Aranan Şahıslara Yönelik Eş Zamanlı Denetim

Muğla'da Aranan Şahıslara Yönelik Eş Zamanlı Denetim
Denetimler, suç ve suçlularla mücadele kapsamında geniş kapsamlı olurken, çok sayıda yerde yapılan kontrollerde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik önemli adımlar atıldı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dünya çapında bilinen kişilere yönelik geniş bir denetim gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak planlanan operasyona 73 ekip ve 184 personel katıldı. Denetimler, suç ve suçlularla mücadele kapsamında geniş kapsamlı olurken, çok sayıda yerde yapılan kontrollerde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik önemli adımlar atıldı.

voyage otel

 

 Denetim sonucunda; Bin703 şahıs sorgulandı. Sorgulamalar sonunda 7 şahıs gözaltına alındı, 11 şahsa adli işlem yapılırken, 3 şahsa idari işlem yapıldı. Uygulamada, 5,5 gram eroin ele geçirildi ve 19 bin 275 Türk Lirası cezai işlem uygulandı.


İl genelinde aranan şahıslara yönelik yapılan uygulamalarda ise 34’ü kesinleşmiş hapis cezası ve 15’i çeşitli suçlardan ifadeye yönelik yakalama emri bulunan toplam 49 şahıs yakalandı. 2 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 27 şahıs ile 5 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 7 şahıs yakalandı.