• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 19 Temmuz 2024 16:26

o otelin halk plajındaki işgali kaldırılmaya başlandı

o otelin halk plajındaki işgali kaldırılmaya başlandı
Otelin halk plajının içerisine üç ayda daha güzelini yapıp, plajı tamamen kapatması vatandaşları isyan ettirmiş, vatandaşlar eylem yapmıştı. Haberin yayınlanmasından sonra bu sabah saatlerinde Kaymakam Mustafa Çit’in talimatıyla giden belediye işçileri ha

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sezon başında halk plajını kapatarak restoran ve özel plaj  haline getiren otele Kaymakam ve Milli Emlak Müdürlüğü müdahale edip işgali kaldırmıştı.

voyage otel

 


KAYMAKAM MÜDAHALE EDİP KALDIRMIŞTI

 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Yalıkavak Mahallesi’ndeki halk plajını işgal ederek üç ay önce restoran ve özel plaj yapmak isteyen otele Kaymakam Mustafa Çit ve Milli Emlak Müdürlüğü müdahale etmiş, polisler tarafından halk plajı ve kaldırımın içindeki işgal kaldırılmış, sonlandırılmıştı.

 

3 AYDA DAHA BÜYÜĞÜNÜ YAPTILAR

 

Otelin üç ay içerisinde halk plajını ve kaldırımın içini işgal ederek restoran ve özel plaj haline getirdiği, ayrıca özel duş, tuvalet, soyunma kabinleri koyarak birde GİRİŞ tabelası astığı görüldü. İşgal edilen alanın önünde toplanan Yalıkavaklı vatandaşlar ve Bodrum Özgür Kıyılar İnisiyatifi  üyeleri işgale çok sert tepki gösterdi,  basın açıklaması yaptı.


BU SABAH  İŞGAL KALDIRILMAYA BAŞLANDI

 

Haberin medyada yer almasının ardından Kaymakam Mustafa Çit ve Milli Emlak Müdürlüğü’nün talimatı ile bu sabah saatlerinde halk plajına giden Bodrum Belediyesi işçileri halk plajını otelin özel plaj ve restoranı haline getirilen tesisteki malzemeleri kaldırmaya başladı. Plajı işgal eden otel ile ilgili soruşturmanın başladığı belirtildi.