• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 15 Temmuz 2024 15:33

Öztürk: ligin asansör takımı olmayacağız

 Öztürk: ligin asansör takımı olmayacağız
Basın toplantısında takım ve transferler hakkında bilgi veren Sipay Bodrum FK  Başkanı Fikret Öztürk, tarihinde ilk kez mücadele edecekleri Süper Lig’te asansör takım olmayacaklarını belirtti. Öztürk, hafta içi iki transfer daha açıklayacaklarını söyledi

(BODRUM) Selçuk Arslan-  Sipay Bodrum Futbol Kulübü yönetim kurulu üyeleri yaptıkları basın toplantısıyla takım ve transferler hakkında bilgi paylaştılar. Golf Klup’te düzenlenen basın toplantısına  Sipay Bodrum FK  Başkanı Fikret Öztürk, As Başkan Selahattin Polat,  Basın Sözcüsü Onur Talay, Yönetim Kurlu Üyeleri İsmail Erdoğan,  Caner Tuna, Aşkın Demir ve Taner Ankara katıldı. Basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Fikret Öztürk,  3 yıl önce 2. Ligin en altından aldıkları Bodrumspor futbol takımını önce 1. Lige ardından Süper lig’e çıkardıklarını belirterek sözlerine başladı. .

voyage otel

 

‘FARKLI BİR OYUN OYNAYACAĞIZ’

 

Sipay Bodrum FK ile başarılı olacaklarını ve Süper Lig’te farklı bir oyun oynayacaklarını belirten Öztürk, “Bodrum FK olarak tarih yazdık yazmaya devam edeceğiz.  Süper Lig’e tesadüfen çıkmadığımızı herkes gördü. Bu nedenle ligin asansör takımı olmayacağız. Ben takımı 3 senede iyi yere getirdim. Ben ve arkadaşlarım kutlama törenlerinde söylediğimiz gibi  sıfırdan gelmiş iş insanlarıyız. Biz bir şeyi yaptığımızda tam anlamıyla yaparız. Bugüne dair de Bodrumspor’da bunu gösterdik. Bu saatten sonra yine Bodrumspor’u değişik görecek insanlar  hiç umulmadık sonuçlar alacağımıza  inanıyoruz. Süper lig oyuncularımız açısından biraz farklı gelebilir fakat hocamı onları hazırlıyor. Şuan kamptalar çeşitli maçlar oynayacak takım.” Dedi.

 

‘HEDEF GENÇ İSİMLER’

 

Transferler hakkında bilgi paylaşan Öztürk, bugüne kadar 4 genç transfer yaptıklarını ve bu haftada transferlerin devam edeceğini belirterek “Hem takıma yararlı olabilecek genç futbolcuları hemde teknik ekibi güçlendirecek adımlar attık.  Yine alt yapıya önem verdik oyuncularımızın yüzde sekini 16 -17 yaşlarında Türkiye’de geleceği olan gençlerimiz Bodrumspor, alt yapıya kattık. A takımda oynayan var oynayan var.  Bunlardan 10 kişiyi kiralık gönderdik  yine gençleri almaya devam diyoruz. Bu sene   Bursaspor’dan Yusuf şuan kampta. Yine Bursapsor’dan adlığımız 17 yaşında bir oyuncu kampta. Teknik ekibe 4 kişiyi daha takviye ettik. Transfer sorunumuz yok ince eleyip sık dokuyoruz. Takıma yararı olacağına inandığımız futbolcuları almakta tereddüt etmeyiz.  Bizi destekleyen tüm Bodrumlu taraftarlara, Muğla valimize , Muğla ve Bodrum belediyelerimize teşekkür ediyoruz. Biz Bodrumspor’un asansör takımı olmaması için çabalıyoruz. Biz yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Süperlig şartlarında Bodrum stadında yenileme ve inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirten Öztürk “Işıklandırma ve canlı yayın yapılabilecek hale gelme, çimen zemin olmak üzere tüm eksikliklerimizi bütün hızıyla sürdürüyoruz. Maçlarımızı Bodrum’da oynayacağız. Ayrıca sponsorluk çalışmalarımızın büyük bölümünü tamamladık. Türkiye’nin dört bir yanından Bodrumspor’a destek olmak için talepler geliyor buda bizi sevindiriyor. Forma, stad, isim sponsorlukları tamam” dedi.

 

KOMBİNELER HAFTA SONU SATIŞTA

 

Daah sonra söz alan Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Onur Talay kombineler hakkında bilgi verdi.  4200 kişilik stadyumda kombine bilet satışlarının  önümüzdeki hafta sonu başlayacağını  belirten Talay, “Kombine fiyatlarımız Anadolu takımlarının satışlarına göre daha uygun. Kale arkası, 15 bin, maraton 30 bin, vıp i blok 70 bin,  vıp h blok 80 bin,  vıp  g blok 90 bin tl  olarak belirlenmiştir. Toplam 11 locamız var bunlarda 5-15 milyon TL: arasında değişiyor. Öncelikli hedefimiz kendi sahamızda maçlarımız oynamak daha sonra stadyumu sekiz bin seyirci kapasitesine çıkarmak istiyoruz.” dedi.