• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 10:48

Sipay Bodrum FK yuvaya puansız dönüyor

Sipay Bodrum FK yuvaya puansız dönüyor
Tarihinde ilk kez Süper Ligde mücadele eden Sipay Bodrum Futbol Kulübü, deplasmanda karşılaştığı ikas Eyüpspor’a 4-1 mağlup oldu.

Süper Ligin yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK ligin 2’inci haftasında deplasmanda Eyüpspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili oyunuyla beğeni toplayan yeşil-beyazlı ekip 30’uncu dakikada Dimitrov’un golüyle 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlı ekip soyunma odasına galip girdi. Mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi Eyüpspor Bruno, Thiam, Saiz ve Halil’in golleriyle sahadan 4-1 galip ayrıldı. 

voyage otel

 

YANLIŞI GÖRE GÖRE DOĞRUYU YAPMAYI ÖĞRENECEĞİZ

 

İleriki süreçte daha iyi bir takım izleteceklerini söyleyen Sipay  Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir,  “Bizim için tabii iki farklı yarı oldu. İlk yarı istediğimiz bir oyun oldu. İkinci yarı yediğimiz golle inişe geçtik. İkinci yarı bu ligin gerçekçiliğiyle karşılaştı. Bu maçta 45 dakika iyi oynadık ama yetmedi. Rakip ceza sahasında 28 kere topla buluştuk, 1 gol attık. Rakip bizden daha az buluşmasına rağmen 4 gol attı. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ve kadro planlamasını yapmalıyız. Yediğimiz gollerin ön alan baskıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Hiç yemediğimiz şekilde goller yemeye başladık. Oyuncu tercihlerimizle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ön alandaki oyuncularımızın savunma zafiyetinden dolayı. Yanlışı göre göre, bizde doğru yapmayı öğreneceğiz. Biz takım olarak bunun için geç kalmamayız. Bu lig hata kabul etmiyor. İyi yönlerimiz var. Bunun süresini arttırıp, ileriki süreçte daha iyi Bodrum FK izleteceğiz. Takımla beraber lige renk katmak istiyoruz. Bunun için uğraşıyoruz. Bu rengi katmaya ettikçe üst sıralara yükseleceğiz. Bundan önceki senelerde oynadığımız oyun, çoğu sporsever tarafından takdir edildi. Bunun devamlılığını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.